Vecka 23

Jag vet inte vad det är med mig men jag är så fruktansvärt trött hela tiden. Handlar väl om graviditeten och att magen växer som bara den just nu. Lilleman där inne är väldigt livlig och röjer runt mest hela tiden. Idag kliver vi in i vecka 23.


G fick en kassaapparat, väldigt nöjd


Promenader

Det här med att försöka vara nyttig är inte skitlätt när man kommit på hur gott det är med hallonsoda. Men egentligen är det inte maten som är problemet, utan träningen. Philip har nu lovat att valla mig varje kväll, hoppas det håller. Förra veckan köpte jag en bok som heter nyttigare familj på 30 dagar. I söndags bakade jag ett morotsbröd, supergott, jag har prövat deras mango-lingonsmoothie (super) och igår åt vi egenpanerad torsk med örtmajonäs och grönsaker. Ikväll står det köttbullar med bulgursallad på schemat. Men först mellis i form av jordgubbar och passionsfrukt innan en promenad i solen.
Söndagen

Igår kom Gusten äntligen hit igen, tjoho för mammavecka. Vi passade på att hälsa på både mormor och morfar igår vilket betydde mycket lek, lite sömn och att han klappade ihop klockan åtta igårkväll, mycket bra. Idag är han på dagis, och jag saknar ihjäl mig redan efter en timme. Men dessvärre har jag en inlämning i familjepsykologi denna vecka, en nästa vecka och en inlämning i kriminologi, så jag behöver arbeta ostörd några timmar. Bara att bita ihop, skynda på plugget och kanske hinna hämta honom tidigare!

Han vägrade sova middag hemma, tillslut orkade han inte vara vaken längre hos morfar

Denise Rudberg

Boken Playground var en riktig page turner, rekommenderas! Nu ska jag försöka mig på Denise Rudberg, inte läst något av henne förut men har av någon anledning två av hennes böcker hemma. Förutom att läsa den har jag besök hos barnmorskan inbokat. Sen ska jag plugga och handla med mamma. 

Fruktsallad på kiwi, mango & apelsin, en rågi med ko-ost och gurka och ett glas mjölk

Fick hem lite bebiskläder här om dagen, och en giraff Sophie 

Tisdag!

Ny dag och solen lyser redan! Det här med att sova ut när Gusten är hos sin pappa är inget jag tar tillvara på, har vaknat åtta både igår och idag. Det gör inget, är hellre uppe tidigt på morgonen än sent på kvällen. Idag är det kriminologiinlämning på schemat under dagen. Ikväll ska jag på öppet hus för Gustens nya förskola och sen är det skolmöte via Facebook (plugga distans vet ni, smarta grejer). Men först, frukost!

Rågbröd med minikeso och avokado, yoghurt med ugnsrostad müsli och russin, och ett glas mjölk