Tisdag
Monday

Väääärldens längsta dag idag. Har städat lägenheten, varit och handlat och lagat ett gäng matlådor för ett par dagar framöver. Gusten var så trött efter varit och handlat så han somnade i bilen på väg hem. Nu försöker jag få han att sova igen, går inte så bra.. Imorgon är det handledning och sen hem och hämta G. På onsdag ska han till Jocke igen, men får honom på söndag idag, det blir bra.


Lyxmåndag

Another happy day

Idag har jag, Elina och G varit nere i hamnen, druckit kaffe och ätit glass. Älskar det fina vädret. Börjar inse att jag snart åker till Ibiza, sjukt! Ska bli skönt med semester och bara ligga på stranden och läsa en bok i solen i en vecka. Snart ska vi åka och handla, bra dag idag.

Min lilla familj 

How I'm feeling and my pride is the one to blame.

Idag är en såndär dag jag bara njuter av livet och är lycklig över vad jag har. Morgonen börjar 5.15 idag igen, vi myste i sängen och kollade på film jag och G. När jag lämnat lilleman på dagis var det dags för att plugga b-uppsatsen. Jag blev klar med det jag skulle och skickade in för handledning som är på tisdag. Vid 14 hämtade jag på dagis och åkte hem. Anna kom förbi en sväng och vi drack kaffe och lekte med G. Eftersom det är fredag och ja, varför inte helt enkelt blev det lyxmiddag; getost med morot och potatis, och ett glas vin. Nu sitter jag och G och kollar på film med lite godis. Fantastisk fredag!

Älskar brillorna
Glad kille


Can you feel my love

Älskar att det är så fint väder! Det är redan 21 grader i solen och jag har klarat av min först pw på ett bra dag, blev 5 km. Stannade vid grönsakshandlaren och köpte med mig jordgubbar, blåbär och hallon. Nu blir det att skriva b-uppsats till kl 14 då det är sommarfest på dagis. Känns som det blir en bra dag!


I'm a flame, you're the fire

God morgon! Här startades dagen redan kvart över fem, lite väl tidigt. Vi myste i sängen till klockan sex och nu har jag både hunnit plocka undan hemma och ätit frukost. Jag tänkte ta en pw innan jag lämnar Gusten på dagis, då hinner han vila lite i vagnen och jag kan gå hem och plugga direkt efter. 

Vegansk frukost idag: rågi med jordnötssmör, banan och linfrön, grönt te och soygurt med banan och granola

En till bilduppdatering


Skarpö med nya jobbet (Systembolaget)
Poolbygge hos mamma 
Fest med Elin, Ebba & Janina
och ny frilla

Idag är det 17 dagar kvar till Ibiza och imorgon får jag tillbaka lilleman efter en vecka hos sin pappa, längtar! Skolan är klar om ca tre veckor, jag skriver min b-uppsats och är snart klar. Efter det blir det redovisning den 3/6, sen hejdå Sverige 5/6. Jag jobbar på och försöker göra det mesta av livet när G är hos Jocke. Men satan va jag saknar honom (Gusten, inte J).

En bilduppdatering
Var på Mjölkö en helg
Snygga syskon
Saga var här
Gomiddag i form av sötpotatispyttipanna 
Great minds think alike
Mami

Roadtrip med Elina till Mariefred
Partylördag
Och en till roadtrip med Elina