God Jul!

Igår började julafton med att Gusten sov till kl sju, lyx! Sen åt vi frukost ihop och öppnade paket. Philip hade köpt en power bank och en värmefilt till mig, perfekt. Efter det var det brunch hos mamma med familjen där och mormor och morfar. Gusten sov middag och vi öppnade julklappar. Efter det åkte vi till Philips familj en sväng för paketöppning medan alla syskon var där. Gusten har fått så många nya saker så han vet inte vad han ska börja leka med. Efter Philips familj kollade vi på Kalle Anka hos min pappa med familj och farfar och farbror. Sen paketöppning, dagens fjärde. Sen var det middag hos Philips föräldrar och paketspel. Efter det var både jag och Gusten helt slut så vi åkte hem och däckade runt kl 20. Det var en mysig julafton, men nästa år tar vi det nog lite lugnare.And I didn't wanna write a song

I helgen var det egenhelg för mig och Philip då G var hos sin pappa. I lördags var vi i Mariefred och tog en fika på Två Goda Ting följt av myskväll hemma. Igår åkte vi till Täby centrum och kikade runt lite. Köpte en sminkpalett från Sephora och en eyeliner från Benefit. Vi lyxade till det med te från kusmi också.

Fredagsmat


Hello how are you?

Första december! Adventskalender! Philip har gjort en egen adventskalender till mig. Jag fick dock första paketet redan i lördags. Detta pga det var en grönsaksskärare och han tyckte jag behövde den till matlagningen. Jag har även en från Body Shop. Idag fick jag en soap free hand wash som luktade mandel. Gusten har en kalender han också, idag fick han en liten bil som man kan dra upp så åker den och gör volter, väldigt spännande :)