Getting what I want, boy, why does that make you so mad?

Idag fick jag ett samtal av ingen mindre än Sara. Hon var i stan och ville ta en fika. Var hundra år sedan jag träffade henne! Vi hade inte inte mycket tid men försökte hinna med att berätta allt som hänt, det gick sådär. Vi måste ses snart igen helt enkelt. Det har hänt så himla mycket, hon har flyttat till hus, jag har gjort massa i sommar osv. Gusten kunde inte ens sitta sist vi sågs och nu kryper han omkring i världens fart. Så himla kul att träffas! 

Partybild från tiden innan bebis&vuxenliv 

And I don’t wanna be here if I can’t be with you tonight

Jag har hunnit med rätt mycket under helgen. Dels har jag arbetat och Gusten har varit hos min mamma. Jag har hunnit plugga och i lördags när G somnat (sov hos mamma) tog jag ett par drinkar med mina vänner. I söndags satt jag och beställde hem födelsedagspresenter och julklappar åt Gusten. Väldigt svårt att sluta när man börjat. Blev två duplo-set, ett stort och ett mindre. Ett set med sju stycken bilar, en förvaringskorg, ett gosedjur och två tallrikar från Ingela P Arrhenius (utökning till samlingen). Som sagt, helt galet att han snart är ett år. Passade även på att köpa lite julklappar till andra i familjen också. Lika bra att börja i tid.
 
 
Motiv av Ingela P Arrhenius
 

...fortsättning

Såhär pose-ig blev man med en ny hårfärg. Jag gillar den! Behövde en förändring. Färgen känns fräsch och höstig.Here we go again

Jag bloggar gärna från mobilen, det är smidigare och går fort. Lätt att lägga in bilder osv. MEN! Något är krångligt med appen för nu är det helt plötsligt superknepigt att lägga in bilder. Vet inte varför det inte vill fungera. Därför har bloggandet inte kommit igång igen. Även om jag faktiskt tänkt på det flera gånger. Jag lyckades i alla fall få in en bild på hur håret såg utan innan jag färgade. Jag klippte det även för någon vecka sen, nu är det fräscht igen.
Transformers

Igår kollade jag och J på Transformers. Vi kom fram till att alla transformers är likadana, helt okej men samma skrot och korn. Idag ska jag iväg och färgs håret och sen ska jag jobba ikväll. Får jag tid över ska jag försöka plugga lite. Så dålig på att blogga, vet inte vad jag ska blogga om. Uppdaterar min radikala hårförändring senare.If you wanna be my lover, you gotta get with my friends

Att vägar korsas har vi förstått. Jag har ett exempel här. När jag var 12 år umgicks jag mycket med en tjej som heter M. En dag skulle vi iväg och fika och bada på badhuset, M frågade då hennes vän Ida om hon ville följa med. Det ville hon, och vips var jag och Ida också vänner. Några år senare var jag på konsert i Eskilstuna och träffade J och D. Dessa två introducerade senare mig till Adam, och vips så hade jag en ny vän. Ytterligare några år senare blir Ida och Adam också goda vänner. Vi har nu haft flera år med fester, fighter och fina stunder. Ida har jag i år känt i tio år, och Adam i sju år. Tiden går för fort ibland. Tänkte bjuda på några bilder från i somras.
 

I'm thinking out loud, that maybe we found love right where we are

Jag ber om ursäkt över att jag varit så extremt dålig på att uppdatera bloggen! Så vad händer i mitt liv? Jag jobbar på ett museum ungefär en helg i månaden, jag jobbar på restaurang när det behövs och kommer nu stå på schema och arbeta lite mer och få lite mer ansvar vilket är kanonkul. Skolan är också igång så jag skriver på grupparbeten och på en hemtenta. Jag har självklart Gusten och försöker hänga med hans racerfart han har när han kryper. När han sover pluggar jag eller jobbar lite. När han somnar runt klockan sju är jag så trött att jag kollar ett avsnitt av någon serie för att somna sen jag med. Livet rullar på helt enkelt, i en jäkla fart. Snart fyller lilleman ett år, det är ju galet. Jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen, promise!
 
 

Pyjamaspojken blir 10 månader