When we dig for gold in the USA

Gusten har kommit in i en fas, en extremt jobbig fas. Han vaknar ett par gånger per natt och ska upp kl 4.30. Han vill inte sova om dagarna. En annan är som en zombie. Idag kommer dock Jocke och hämtar G efter jobbet och så ska han sova där så jag får sova till kl 8 imorgon i alla fall. Blir väldigt tidiga nätter för mig också, somnar 20.30-21.30 de senaste dagarna. Är ändå stentrött. Idag fick jag dock en lite bättre natt. Han vaknade 00.30, 03.30, var vaken till 4.30 och somnade sen om till kl 7. Vi har nu ätit en mysig frukost och när G var klar kröp han iväg och pillade på sina leksaker. Själv fick jag sitta kvar med en kopp te och senaste ELLE. Väldigt skön, lugn morgon. Senare idag blir det dammsugning inför helgen halloweenkalas, måste stryka jobbkläderna och sen ska jag iväg till en vän och ha serie-maraton, skön dag.


Bebisträffar & plugg

Marknaden var sjukt rolig! Träffade massa gamla vänner och pratade strunt hela natten. Tillbaka till verkligheten så är det mycket i skolan och på jobbet just nu. Idag har jag tex en bokseminarium hela dagen samt en inlämning. Direkt efter skolan ska jag iväg och jobba. Imorgon har jag ytterligare en inlämning samt två stycken, tredje och sjunde november. I tisdags hade jag en riktig pluggdag. I måndags träffade vi Elina och Melker. Igår kom Emilie, Wille, Angelica och Isac förbi på en fika. Wille och Gusten kommer bli två riktiga vildar. De röjde järnet här hemma, väldigt kul att se. 

Gusten, Isac, Wille
Wille & Gusten

Musik quiz & marknad

Varje torsdag har restaurangen jag jobbar på musik quiz. Förra veckan hade vi tema 80-tal och igår tema svenskt. Nästa vecka kör vi filmmusik. Jag tycker själv det är oerhört roligt och har gjort alla quiz själv. Gästerna verkar nöjda och nöjda. Himla kul! Från det ena till det andra, i helgen är det marknad här i stan. Jag jobbar på museet på dagen och på kvällen är det kalas. Det är "home coming" för alla som flyttat härifrån och halva stan syns ute på kvällen. Ser framemot imorgon kväll med andra ord! Idag ska jag och lilleman ta det lugnt. Ner på stan och göra några ärenden bara.
Supernatural

Det var längesen jag hade en riktig kändiscrush. Men efter att ha kollat på Supernatural (HUR kan jag ha missat serien!?) är jag helförälskad i Jensen Ackles. Jäklar vilken snygg karl! Rekommenderar serien Supernatural till varenda kotte också. Den handlar om två bröder som jagar övernaturliga saker. Spännande och bra.