The last couple of days

I fredags kom farmor och farfar hit och hälsade på. Vi åt pizza och tog sen en kaffe på stan, väldigt mysigt. Efter det kom Elina och Melker hit för en snabb lekdate. Det är svårt att hitta tider som passar barnen. Både Melker och Gusten hade skippat en vila och var trötta så blev bara någon timme. I helgen jobbade jag, inte så spännande. I måndags kom Gusten hit och vi gör ingenting, bara myser. Han kryper i och för sig runt på golvet i turbofart och pillar på precis allt. Jag tror även han är inne i en växtperiod för han äter och sover en hel del. Hans andra tand tittade upp här om dagen också, han börjar bli stor. Idag försökte vi oss ut på en promenad men vände efter en kilometer för det började regna lite för mycket. Vid två kommer Elina hit och gosar lite med G hon med. Mysig regnig dag.Ain't it fun

Det är som ni ser en del saker kvar att fixa, tavlor och annat piff. Behöver tex ett skrivbord. Möblera om kanske. Jag vet inte än.


Gustens rum
Vardagsrum


Sovrum, älskar sladdar.. (Tack för kjolen Julia!)

But I believe that lovers should be tied together and thrown into the ocean in the worst of weather

När jag fyllde år fick jag presentkort på Ikea. Igår och jag dit och handlade upp allihopa. Jag fick två hyllor till Gustens rum, tv-bord, soffbord, kökslampa, lackhyllor och mycket annat. Nu känns lägenheten äntligen som ett hem! Det är klart mycket kvar med vi har kommit en bra bit på vägen. Bilder på lägenheten kommer. Över till lilleman. Han tar sig framåt i en jäkla fart. Han krälar sig fram, ungefär som soldater ska ta sig under taggtråd i sand, så ser han ut. Han ska pilla på precis allt och har äntligen sagt mamma. Idag ska jag och G träffa min farmor och farfar som kommer hit från Stockholm. I eftermiddag ska vi förhoppningsvis träffa Elina och lilla Melker. Blir en bra dag.

1900kr gratis på Ikea. Trevligt.

Kvalitetsmys

Currybrorsan
Early in the morning I come calling

Idag har jag en lyxmorgon. Pelle hämtade Gusten för jag skulle fixa mina fransar. Karin kom hem hit och vi la till lite nya fransar (älskar min fransförlängning, rekommenderas till alla tjejer där ute). Nu har jag slängt i lite hårfärg, målat naglarna, ska in i duschen och raka benen och ha lite ansiktsmask. För någon vecka sedan var jag och plockade och färgade mina ögonbryn. Mammalyx, eller kanske vanligt lyx för den delen. Har även städat och går nu runt och smuttar på en smoothie från froosh och lyssnar på The Tallest Man on Earth. Livet är bra just nu. Sen ska jag ut till lilleman och i eftermiddag blir det nog en sväng till Ikea.


I've been running with the devil

Tillbaka till verkligheten. Statistikplugg för fulla muggar. Har tenta på tisdag. Idag har jag och G handlat, tagit en powerwalk och sen har han mest sovit hela tiden, trött kille. Snart kommer Elina och Anna så ska vi kanske gå och fika lite. Testade för övrigt Oatlys havredryck, helt okej! Denna är original, har även en med jordgubb och skogsbär, spännande.


Nio månader och nio kilo kärlek <3
Mate Fit detox och metaboolism te

Det andra paketet jag fick förra veckan var från Mate Fit. Det är en metaboolism  boost och en detox i form av organisk och ekologiskt te. Jag beställde för 28 dagar men tänker börja med 14 dagar. Jag dricker en kopp en kvart innan frukost och innan lunch samt detoxte direkt efter middagen. Det kombineras självklart med träning och rätt kost. Jag börjar idag och det ska bli spännande. Har läst mycket bra om det!


Mitt födelsedagsfirande!

Idag fyller jag år. 22 år. Igår var vi ute och firade mig med middag, dricka och fest. Det var en av de bästa "för"-födelsedagar någonsin. Jag hade så jäkla roligt! Tack alla som var med och bidrog. Kvällen började på Nils grill med bubbel, presentöppning, mat och drinkar. Sen gick vi till Ebba på en liten drink innan vi skulle ut på krogen. Hos Ebba slog klockan tolv och det var officiellt min födelsedag. Brudarna ställde sig upp och dansa och sjöng för mig. Sen krogen, sen en sväng på efterfest, hem i ösregn, badade i ösregn och oväder, och sen vidare till en jacuzzi. Kvällen/natten/morgonen slutade halv nio. Gusten kom på förmiddagen och klockan tre kom mina besökare och vi åt tårta. Nu är det en burgare och en film som väntar.